Thuis Nieuws

Slim parkeren: maak het leven gemakkelijker

China Shenzhen TBIT Technology Co., Ltd. certificaten
China Shenzhen TBIT Technology Co., Ltd. certificaten
TBIT heeft de werkelijk zeer sterke OEM dienst voor ons, geschikte en efficiënte technische ondersteuning, goede baan!

—— Andrea

De goede producten, de goede dienst, dit is de loyaalste leverancier die ik heb ontmoet!

—— Matthieu

Wij zijn zeer tevreden met de goederen evenals de diensten die door TBIT Technologiebedrijf aanboden, zijn wij gelukkig en zullen blijven werken

—— Zeina

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Slim parkeren: maak het leven gemakkelijker

 

Tendensen, Componenten en Voordelen

 

laatste bedrijfsnieuws over Slim parkeren: maak het leven gemakkelijker  0

 

Recentste Tendensen van de Slimme Parkerenmarkten

 

   De wereld gaat meer dan 2 miljard auto's op de weg tegen 2020 hebben. En u zult een eerlijk idee krijgen van hoe bezig het verkeerssysteem zou zijn, en hoe uitdagend het zal worden om geschikte, veilige parkerenvlekken te vinden. Een recent onderzoek vond dat, bijna 30% van verkeerscongesties op stedelijke gebieden van de binnenstad door bestuurders die gek ruimten zoeken worden veroorzaakt om hun voertuigen te parkeren. De dingen kunnen, potentieel, zeer chaotisch worden.

 

   Het slimme parkeren, in de loop van de laatste kwarten, is als één van de belangrijkste sub-domeinen van Internet van Dingen (IoT) en in de verwezenlijking van echt ‚slimme steden‘ te voorschijn gekomen. In een onlangs gepubliceerd rapport, is de globale slimme parkerenindustrie ontworpen om zich voorbij het $26 miljard teken tegen eind 2021, met de markt te bewegen CAGR die rond 18% draaien. Zo er is een grote markt voor slim parkeren.

 

Componenten van een Slimme Parkerenopstelling

 

   Een geavanceerde slimme architectuur van het parkerensysteem moet het volgende hebben:

 

1. Parkerensensoren/Inbezitnemingssensoren – in elke parkeerruimte, moet een reeks rf-sensoren worden geïnstalleerd. Deze sensoren zouden gegevens in real time over de beschikbaarheid (of anders) van groeven aan nabijgelegen bestuurders aflossen. Deze ‚inbezitnemingssensoren‘ moeten op batterij (de draad-connectiviteit is onpraktisch, gezien het hoge aantal sensoren die moeten worden gebruikt) lopen, lange-afstands rf-mogelijkheden (of met een netwerknetwerk of met LoRa-technologie) hebben, en uitstekende nauwkeurigheid aanbieden. Het aantal ‚fout-positieven‘ die door een sensor worden geproduceerd moet minimaal zijn.

 

2. De Veranderingen van de gatewayhardware in de beschikbaarheid van parkerengroeven zullen door een statusverandering van de sensoren worden weerspiegeld – en dat, op zijn beurt, zal in een gateway worden verzameld. In tegenstelling tot de sensoren, moeten de gateways operationele zonder onderbreking zijn (de sensoren zijn functioneel slechts wanneer hun status verandert). De gegevens die in de gateway worden verzameld worden dan verzonden op de gecentraliseerde server.

 

3. Server – de server in een slimme parkerenopstelling moet tweerichtings communicatie protocolsteun hebben. Enerzijds, zal het de gegevens van de gateways – ontvangen om bijgewerkte informatie over de vrije en bezette het parkeren groeven in om het even welke faciliteit te produceren. Aan de andere kant, zal het berichten in real time naar de specifieke mobiele toepassing in het apparaat van de gebruiker – verzenden om hen aan het parkeerterrein te leiden, en de bijzondere ‚lege‘ parkerengroef. Een gedetailleerde kaart van de parkeerruimte zal ook verzonden worden van de server naar de gebruiker, voor extra begeleiding.

 

4. Mobiele toepassing – de definitieve component van de slimme parkerenarchitectuur is de specifieke mobiele toepassing – die als touchpoint voor de eindgebruikers dient (app kan op smartphones en tabletten worden geïnstalleerd). Na het ontvangen van berichten van de server, zou app de bestuurder om aan de lege parkerengroef (niet meer het verwarde drijven rond en resulterende frustraties!) helpen te navigeren. Voor deze navigatie, zal de toepassing of zich op de hulpmiddelen baseren die in de parkerengroeven (off-road parkeren) worden geplaatst of de telefoon GPS (voor op-wegparkeren).

 

Voordelen van Slim Parkeren

 

   Denk aan een zeer gemeenschappelijk scenario: u drijft aan een elegant winkelcomplex, maar anderzijds gezichtsfrustraties om een geschikte parkerengroef te vinden. Met een slim parkerensysteem op zijn plaats, kunt u adieu aan dergelijke irritatie gemakkelijk bieden. Er zijn verscheidene andere voordelen van slim parkeren, waaraan wij daarna onze aandacht draaien:

 

i) De parkerengroeven vonden snel – de Onderzoek hebben geopenbaard dat het extra drijven vereist voor het zoeken van parkeerterreinen door 21% kan worden verminderd – wanneer een behoorlijk goed werkend slim parkerensysteem in verrichting is. De tijd die wordt vereist om een lege vlek voor parkeren te vinden daalt een kolossale 43%.

 

ii) Vermijdend verkeerscongesties – 1 uit elke 3 opstoppingen wordt door razende bestuurders veroorzaakt die openbare parkeerplaatsen zoeken. Wanneer er een geautomatiseerd systeem is hen direct om te navigeren, zouden dergelijke op-wegcongesties duidelijk dalen.

 

iii) Optimaal gebruik van parkeerplaatsen – in normaal (gelezen: traditioneel) het parkerenregime, het is onmogelijk om ervoor te zorgen dat de beschikbare parkeerruimten efficiënt worden gebruikt. wegens gebrek aan informatie, zouden sommige groeven leeg kunnen blijven – maar de bestuurders zouden niet van hen kunnen op de hoogte zijn. Met de informatie in real time van parkerensensoren, gaat dat probleem van het venster uit.

 

iv) Meer brandstofbesparingen – bij het parkeren de groeven snel worden gevonden, extra wordt het drijven niet vereist – en vandaar, worden minder brandstof/gas uitgeput door auto's. De deskundigen van het gebied van IoT hebben geschat dat deze brandstofbesparingen waarschijnlijk zullen 0,22 miljoen gallons tegen 2030, en massieve 0,3 miljoen gallons bereiken tegen 2050.

 

v) Grotere opbrengsten – Slim parkeren impliceert het gebruik van geavanceerde controle, informatieoverdracht en de methodes die van gegevensanalytics – het IoT-ecosysteem leveraging aan het meest volledig. Het beheer in real time en de intelligente besluitvormingsmogelijkheden helpen in het produceren van meer opbrengsten.

 

vi) Loon aangezien u gebruikt – de parkeermeters en de facturerende leveranciers werken samen om de gebruikers over de totale parkerenprijzen op de hoogte te brengen moeten zij betalen. Er zijn geen kansen van een persoon die meer dan worden geladen wat (s) hij zou moeten.

 

vii) Nauwkeurigheid – de Minimale ‚fout-positieven‘ en de hoogst nauwkeurige voorspellingen/het volgen van lege parkerengroeven zijn zeer belangrijke kenmerken van om het even welke goede slimme het volgen opstelling. Er zijn geen onzekerheden in kwestie – en de auto-eigenaars kunnen (bijna altijd) een parkeerterrein in hun plaats vinden, als en wanneer zij vereisen.

 

viii) Minder frustraties die – rond op zoek naar parkeren drijven is de groeven niet alleen een afval van tijd en brandstof – het kunnen scherp ook zwaar zijn. In China, is het gemiddelde aantal mensen in een auto 6,75 (het overeenkomstige cijfer is 1,4 in de V.S.) – en de dingen kunnen zeer inderdaad het frustreren krijgen, als het vooruitzicht voor een parkeerplaats op te lang gaat. Het slimme parkeren belooft een snelle en bevredigende ontsnapping van dergelijke problemen.

 

ix) het schonere Milieu van A - meer drijft u, zullen meer de emissies van uw auto zijn, en meer verontreinigd het milieu zal worden. De slimme parkerenoplossingen kunnen verminderen emissies door tot 30%.

 

x) De veiligheidsfactor – de aanwezigheid van sensoren en de parkerenbeheersystemen in real time zorgen ervoor dat de risico's van autodiefstallen en andere vormen van onbevoegde voertuigtoegang aan nul dicht is. Geholpen door het slimme parkerensysteem, kan een persoon zijn/haar auto zonder enige zorgen parkeren, en het later vinden gemakkelijk.

 

Het potentieel voor het uitbreiden van de slimme parkerenindustrie is enorm. En het slimme parkeren is uitgerust dergelijke superieure voordelen. Zoals met zich ontwikkelt technologie, konden wij geloven het autoparkeren kan gemakkelijker worden gemaakt dan ooit voordien!

 

 

 

Bartijd : 2018-09-10 17:39:36 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Shenzhen TBIT Technology Co., Ltd.

Contactpersoon: Ms. Ear

Tel.: +8618675467436

Fax: 86-755-26610911

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)